CAPNOVA – fra innovative ideer til succesfulde virksomheder

Jens SøndergaardCAPNOVA er Danmarks nye investerings- og udviklingsselskab. Selskabet er en fusion af Østjysk Innovation (ØI) i Aarhus og CAT i Roskilde, og har siden den statslige innovationsmiljøordning blev etableret i 1998 etableret mere end 250 virksomheder og formidlet investeringer på 2 mia. kr! CAPNOVA investerer op til 6,5 mio kr. i et selskab gennem den statslige ordning for innovationsmiljøer i selskabernes opstartsfase.

Selskabet har hovedafdelinger i Aarhus og Roskilde, men ud over dette afdelinger i Viborg, København og Kalundborg. Organisationen har 35 medarbejder og arbejder også med bla. bestyrelsesarbejde, fundraising og projektledelse.

Viborg afdelingen er ny opstartet, men har allerede gang i 5 investeringer i og omkring Viborg. VU Viborg har fået investment manager Jens Søndergaard fra denne afdeling til at komme og give et oplæg. Der vil han bla. fortælle om hans arbejde i CAPNOVA, egne erfaringer som iværksætter og det at bygge en virksomhed op.

Oplægget tager en times tid.

Vi ses til et oplæg om innovation og iværksætteri. Der derudover også giver dig et indblik i Viborgs erhvervsliv og dets muligheder!

Husk at baren er åben, cola og øl sælges for en 10’er.

EKSTRA * EKSTRA * EKSTRA * EKSTRA * EKSTRA * EKSTRA

Kom kl. 18:15 – Medbring 25kr. (Cola og øl sælges for en 10´er) – Så serveres der aftensmad i lokalerne – Så kan du nyde din aftensmad med andre dejlige VU´ere – Tilmelding: Send sms til Malene på 26 18 30 19 eller send hende en besked over Facebook – Kom glad 😀

Tilmeld dig på Facebook.