Forårskursus 2011

Hvert år afholder Venstres Ungdom et forårskursus. Kurset byder på kompetencegivende politisk skoling af foreningens medlemmer. For at sikre, at der er noget at rive i for både nye og lidt mere erfarne medlemmer, indeholder kurset traditionen tro flere forskellige linjer, så der er noget for enhver smag. Linjerne er i år:

 1. Den internationale skole
  FU’er Nanna Østergaard og Mikael Milhøj er ansvarlige for en linje, hvor de liberale tænker, den østrigske skole og meget andet vil blive gennemgået. Linjen er for de hardcore, der vil være bøger, som skal læses inden kurset, og der vil være rig mulighed for at debattere en masse.
 2. Retoriklinjen
  Er du den næste Thøger? Fritvalgt FU’er Mads Duedahl og politisk ordfører Morten Dahlin står i spidsen for retotik linjen. Står du og er lidt usikker på paneldebatterne i den kommende valgkamp, eller er du bare træt af ikke at kunne være med i samfundsfagstimerne, så er dette linjen for dig.
 3. Troels Römer-linjen
  VU’s uddannelsesordfører, Chris Holst Preuss, og FU’er Kathrine Høgh er ansvarlige for en gruppe, hvor der vil blive diskuteret uddannelsespolitik amok. Der vil være besøg fra nogle af de andre politiske partier og rig mulighed for at høre om, der er blevet skåret ned i gymnasierne eller ej og meget meget andet.
 4. Gi’ en hånd til VU
  Næstformand Morten Østergaard og FU’er Jens Husted vil stå i spidsen, hvor du kan give en hånd med at få folk på PBS, gentegne eller løse andre småopgaver, som trænger til at blive gjort i VU.
 5. Kommunal- og regionspolitik
  VU’s kommunalordfører Pernille Vandborg, regionsmedlem Martin Bech og byrådsmedlem Mads Thomsen vil stå for linjen, hvor det vil være muligt at lære, om kommunalpolitik er lige så kedeligt, som rygtet siger, og om regionerne synger på sidste vers.

Tilmelding på Facebook er allerede nu muligt. Vel mødt til en spændende weekend!