Fredagsbar i VU Viborg

Sæt et kæmpe X i kalenderen fredag d. 5/9 – 2014 kl. 15.00 – ??:?? VU Viborg lancerer nemlig et helt nyt koncept: Fredagsbar!

endeligVi glæder os til at se nye og gamle medlemmer samt interesserede! Kom frisk, selv om du ikke er en politisk nørd. VU Viborg er så meget mere end en diskussionsklub med langhårede medlemmer og deres skrivemaskiner.

Men vi har også en masse andet at byde på bl.a. politiske debataftner med f.eks. Ahmed Akkari (politisk debattør og islamkritiker), Kristian Pihl Lorentzen (folketingspolitiker for Venstre) og Erik Høegh-Sørensen (Tidligere journalist for Ritzau, i dag Head of Communication & Branding Maersk Container Industry). Samtidig deltager vi også aktivt i valgkampene. Vi har også super fede fester med fede temaer. Seneste fest var en fuldt gennemført Grease-fest til mindste detalje.

VU Viborg er samtidig en mulighed for at; udvide dit netværk, blive klogere på politik, være social, blive en dygtigere debattør og mulighed for at tage ansvar. VU Viborg er en fremragende mulighed for at forbedre dit CV og dine karrieremuligheder.

På denne dag vil der være flere fede konkurrencer, og dertil fine præmier. Mere information omkring konkurrencer, præmier og barpriser. Vi håber at ser jer smukke unge og sprudlende mennesker til en hyggelig dag! Så find det gode humør frem, tag dine venner med, tøm sparegrisen og kom til VU Viborg Fredagsbar!

Find arrangementet på Facebook her.