Håbede du på mere borgerlig politik?

no images were found

Havde du set frem til at se det borgerlige flertal i Viborg byråd udmøntet i en mere borgerlig politik? Det er vi mange, der havde – naturligvis også blandt Viborgs unge liberale. VU Viborg har derfor oprettet Facebookgruppen Nej tak til Søren Pape som borgmester i Viborg, hvor du kan melde dig ind og give din utilfredshed til kende.

Ud over at være samlingssted for alle os, der gerne vil have borgerlig politik ud af borgerlige mandater, er gruppen også stedet, hvor alt relateret nyhedsstof (artikler, læserbreve, kommentarer o.l.) er at finde. Hvor længe, vi vil opretholde denne service, er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt. Under alle omstændigheder agter vi i VU Viborg ikke blot at udtrykke vores umiddelbare utilfredshed, men også at holde et vågent øje med den politik, der fremover føres i Viborg Kommune.

Hvad gøres, og hvad kan gøres bedre og mere borgerligt? Venstres Ungdom og Venstre i Viborg får heri en vigtig opgave som byrådets borgerlige vagthund – og du kan være med! Meld dig ind i VU Viborg og vær med til at sørge for, at der føres mest mulig borgerlig politik i Viborg Kommune for vælgernes stemmer.