Category: Arrangementer

Overenskomst 2018 og fællesspisning

Den 3/5-2018 inviterer vi til oplægget Overenskomst 2018 Kom til et spændende om overenskomstforhandlinger på det offentlig, samt fremtiden for den danske model på samme område med LO Viborgs formand Stanley Bach Mortensen, Fællesspisning fra kl.18 Oplæg fra kl.19 Oplægget er blevet til i samarbejde med DSU Læse mere på vores Facebook side: Overenskomst 2018 og fællesspisning

Gentegningskursus v. Dennis Vestergaard

I hvert kvartal skal der gentegnes medlemmer i VU Viborg. Dette bliver meget nemmere og sjovere, hvis man har fået nogle tricks og har argumenterne i orden. Derfor har vi allieret os med Dennis Vestergaard fra VU Aalborg, der har modtaget en telefonsælgeruddannelse, som denne dag vil komme og lære fra sig. Vi begynder også at gentegne medlemmer i dette tidsrum. Så vil du lære noget nyt, så kom og vær med! Når dette er slut, tager vi med Kenneth på besøg hos Viborg Brandstation kl. 19:00 Find arrangementet på Facebook.

VU Viborgs julefrokost 2014

Få fat I jeres kalender og gem denne dato. VU Viborg holder julefrokost, og det bliver fantastisk! Mere information kommer senere. En ting er dog sikker: Vi byder velkommen til en fed fest med lækker mad og dejligt selskab! Find arrangementet på Facebook.

Adskillelse af kirke og stat? Oplæg v. Christian Langballe

Mød op til en aften, hvor vi byder sognepræst og MF’er for Dansk Folkeparti Christian Langballe velkommen til en debat om Folkekirken i Danmark. Skal kirke og stat forsat være forenet? Hvordan er Folkekirkens tilstand i det senmoderne samfund? Findes Folkekirken om 50 år? Der lægges op til en god debat onsdag d. 22. oktober kl. 19:00 i VU Viborgs lokaler på St. Sct. Hans gade 11A. VU Viborg er vært ved kaffe og kage. Vi ses! Find arrangementet på Facebook.

Introaften: Ny i VU Viborg?

Er du træt af vores uduelige Thorning-regering? Vil du lære at smadre din samfundsfagslærer i en debat? Elsker du også frihed og frisind? Hvis ja, så er Venstres Ungdom lige noget for dig! Vi er byens største og bedste ungdomsparti, og holder flere gange i måneden sociale og politiske oplæg. Vi har bla. haft oplæg v. Naser Khader, Karina Boldsen og Erik Høgh-Sørensen. Af fremtidige arrangementer kan bl.a. nævnes: Besøg på Politigården i Holstebro og oplæg v. Christian Langballe. Venstres Ungdom er mere end blot politik og diskussion. Her vil du møde nye venner og udvide dit netværk, du vil få uddannelse i retorik, argumentation osv., og som alle unge mennesker holder vi fede fester. Senest havde vi knap 40 unge til fredagsbar. Torsdag d. 9. oktober 2014 kl. 19.00-21:00 er du inviteret til introaften hos Venstres Ungdom i Viborg, i vores lokaler på St. Sct. Hans Gade 11A (100 meter…

VU Viborg tager til Venstres Landsmøde

Den første weekend i oktober, d. 4.-5. okt., afholder Venstre Landsmøde i Herning. Selvfølgelig skal VU Viborg være med til sådan en weekend, så vi håber du også vil med! Køb deltagelse og gallamiddag lørdag for kun 100 kr. og find arrangementet på Facebook.

VU Viborg på brandstationen

VU Viborg har fået muligheden for tage en tur på Viborg Brandstation, og det siger vi da ikke nej til! Vores medlem Kenneth har arbejdet på stationen i 5 år og vil denne aften vise os rundt. Du må ikke gå glip af dette, så sæt kryds i kalenderen. Vi tager os en snak om strukturen og hvordan man driver et brandvæsen i en af landets geografisk største kommuner. Samtidig skal vi selvfølgelig og have et kig på køretøjerne og udstyret til brandslukning og redning af personer. Vel mødt! Find arrangementet på Facebook.


Fatal error: Call to undefined function ishouvik_pagination() in /home/www/vuviborg.dk/wp-content/themes/vu_viborg/category.php on line 21