Introduktion til VU

Venstres Ungdom afholder introkursus for nye VU’ere i VU Holstebros lokaler fra lørdag d. 10. til søndag d. 11. oktober, og VU Viborg tager med! Vi regner med at følges med vores venner fra VU Skive, der skal samme vej.

Forretningsudvalgsmedlem og EU-ordfører Mikkel Kristiansen skriver om kurset: “Man vil i løbet af weekenden møde en masse andre nye VU’ere fra hele landet, og man vil få et godt indblik i, hvad VU er. Lørdag vil en fremtrædende Venstre-politiker komme og fortælle om, hvorfor vi ikke ønsker et socialistisk samfund, og hvorfor det er fedt at være liberal. I vil ligeledes få mulighed for at få en masse gode argumenter i kampen mod socialismen og få diskuteret en masse politik med VU’s ordførere. Vi slutter af søndag [..]  i Holstebro [med]  et eksklusivt indblik i den liberale omverden.”

Læs mere om arrangementet på VU’s hjemmeside og tilmeld dig på webshoppen – arrangementet er med rejserefusion og ganske gratis, så de 50 kr. er blot depositum, der tilbagebetales ved deltagelse i kurset.