Introweekend i februar

no images were found

Venstres Ungdoms landsorganisation afholder 19. februar kl. 13:00 – 20. februar kl. 14:00 introkursus for alle nye medlemmer på landssekretariatet i København. VU har i den senere tid med Politikens ord skovlet medlemmer ind, og mange af disse har ikke før deltaget i et større VU-arrangement. Der er derfor udsigt til det største introkursus i mands minde.

Kurset giver et grundlæggende indblik i VU’s opbygning og foreningens politik. Weekenden vil ligeledes byde på en eksklusiv rundvisning på Christiansborg, der forestås af et af Venstres folketingsmedlemmer. Man kan glæde sig til rigeligt med fest og farver, når nybagte VU’ere fra hele landet samles i København for at lære mere om deres politiske ungdomsorganisation.

Tilmelding foregår på VU’s webshop, hvor man betaler et depositum på 50 kr., der tilbagebetales ved ankomsten på sekretariatet. Transportudgifter ved togrejse med DSB WildCard eller Arriva WunderCard godtgøres ligeledes. Arrangementet er således fuldstændig gratis. VU’ere fra Viborg, der skal med til kurset, kan følges med næstformand Isak Krab Koed, som kan kontaktes på 26 46 80 54 for yderligere information.

Husk også at melde dig til weekenden på Facebook.