Konference: Schlüter, Rohde og EU

 D. 26. maj 2012 afholder VU’s Politiske Udvalg EU-konference i København, hvor vi får besøg af MEP Jens Rohde (V) og Danmarks tidligere statsminister, Poul Schlüter (K).

Arrangementet giver plads til 50 deltagere, og grundet fundraising er det lykkedes os at skabe en eksklusiv konference med 100 kr. i deltagerbetaling. Udover konferencen får du også frokost, rejserefusion (på alt over 100 kr.) og drikkevarer i løbet af dagen.

Vi starter dagen med indtjekning kl. 10:50 i DI’s lækre lokaler i Nordhavn, indre Østerbro, hvor vi står klar med kaffe, te og frugt til de formiddagsfriske deltagere. I løbet af dagen vil Jens Rohde holde et oplæg om EU’s formål, begrænsninger og nødvendighed, hvorefter vi i workshops skal finde ud af, hvad vi mener om EU’s kompetencefelt inden for forskellige politiske områder.

Der vil være rig mulighed for debat efter en god frokost, og inden vi går hvert til sit kl. 18, serverer vi et glas rødvin og en fyraftensøl, hvortil vi skal høre en times oplæg af Poul Schlüter, som vil fortælle EU-anekdoter om sin tid i Parlamentet og i Statsministeriet. Uanset om du elsker de gule stjerner, tilbeder Uffe Ellemann-Jensen og dagligt render rundt i dine EU-sokker, eller om du nærmere sammenligner EU med et socialistisk, centraliseret projekt, så får du en fantastisk dag med både hygge, indlæring og debat.

Du kan læse mere om arrangementet på Facebook og på VU’s webshop, hvor du også køber arrangementet. Alle spørgsmål kan rettes til formand for Politisk Udvalg, Nanna Østergaard, på nanna@vu.dk eller 28 18 86 19. Vi glæder os til at se dig!