Krisetider? Ikke hos VU Viborg

VU Viborgs bestyrelseNok er der krise i SF, i regeringen og i økonomien, men al den snak om krise og nedgangstider genkender Venstres Ungdom i Viborg ikke. Det seneste år har foreningen oplevet en eksplosiv vækst og en stor stigning i antallet af unge aktive medlemmer. I det seneste år er foreningen gået fra at have en god håndfuld aktive til at have over 25 engagerede medlemmer, som primært er gymnasieelever fra Viborg Gymnasium, Viborg Katedralskole og Mercantec.

På generalforsamlingen blev Mathias Wingaa med applaus genvalgt som formand. Han udtaler: ”Den nye bestyrelse er en god sammensætning af såvel gamle som nye medlemmer, og jeg er sikker på, at det næste år kun bliver endnu bedre.” Til bestyrelsen blev valgt Marie Tofte, Jakob Harritz, Malene Vandborg Jensen, Isak Krab Koed, Kathrine Jønler, Mads Knudsen og Simon Byrith.

Foreningen har det sidste år satset massivt på medlemspleje. Der er indkøbt bordfodboldbord, renoveret lokaler med nye møbler og maling, anskaffet projektor, et skilt til facaden og meget andet. ”Nu handler det simpelthen om at gøre flere unge mennesker interesseret i politik og de mange muligheder, et medlemskab af en ungdomspolitisk forening som Venstres Ungdom giver,” mener Mathias Wingaa, formand for VU Viborg.

Derfor lancerer VU Viborg efter vinterferien en lokal hvervningskampagne, som løber indtil næste introduktionsmøde for nye medlemmer i foreningens lokaler onsdag d.12/3 kl. 19:00.

Ikke mindst har kommunalvalgkampen haft en stor betydning for VU Viborg, som har oplevet en fremragende indsats fra medlemmerne og mange indmeldelser i løbet af kommunalvalget. ”Vi har ført den største valgkamp i foreningens historie, og vi har bevist, at vi er klar til at tæve de røde – når som helst og hvor som helst,” udtaler VU Viborgs formand, Mathias Wingaa.