Kursus: Bliv klog på retorik

Skal du være en god taler og optimere din indflydelse på Landsstævnet? Vil du fyre den af til eksaminer og fremlæggelser samt styrke dit kropssprog og generelle evner til at overbevise? Hvis ja, så kom til retorikkursus! Kurset foregår i VU Odense.Mand med megafon

Hvis du ikke føler dig helt klar til at indtage talerstolene til Landsstævnet, så har du nu muligheden. Kursusudvalget afholder nemlig det store retorikkursus, hvor du får muligheden for at få afpudset dit kropssprog og få nogle gode råd til, hvordan du bliver en dygtig taler.

På dagens program er Henrik Kibæk, som vil fortælle dig om, hvordan du bedst bruger dit kropssprog til at styrke dine argumenter, troværdighed og karisma. Peter Troelsen fra Venstres Pressetjeneste kommer også forbi og vil give gode råd til det retoriske med fokus på det sagte ord.

Det er helt gratis at være med til, man skal blot tilmelde sig hos Nanna Østergaard på nanna@vu.dk – Der vil være lidt kaffe og kage samt rejserefusion. Vi ses til en lærerig dag, hvor alle kan lære noget – både begyndere og øvede retorikere.

Hvis du har nogle spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte Nanna Østergaard (tlf. 28188619) eller Morten Ravn (tlf.25672622).

Tilmeld dig på Facebook.