Landsstævne 2011

Har du sat kryds i kalenderen den 11.-13. november? Ellers er det ved at være på tide!

Den 11.-13. november skal du nemlig finde stiletterne, smokingen og de gode argumenter frem, for det er i den weekend, at VU afholder sit landsstævne nummer 100 – og bare rolig: Det kommer ikke til at gå roligt for sig!

Landsstævnet afholdes på Tornbjerg Gymnasium i Odense, og allerede fredag aften starter vi festen med DJ og alt, hvad der ellers hører til. Lørdag dag er dedikeret til den politiske debat, når landsstævnet officielt bliver skudt i gang. Det er her, at du som medlem af VU for alvor kan gøre din indflydelse gældende, både når det gælder afstemningen i forhold til VU’s gældende politik for det næste år, men absolut også når det kommer til personvalgene, hvor vi jo i år bl.a. skal have valgt en ny formand og næstformand. Vi tør godt gætte på, at der bliver kamp til stregen!

Lørdag aften derimod står i gallaens og fejringens tegn. Det er her, smokingen skal luftes, og stiletterne udfordres, når vi senere på aften giver den gas på dansegulvet. Inden da vil aftenen dog byde på en lækker middag, sprudlende underholdning, fejring af vores fantastiske organisation – alt i alt et brag af en fest, som er et landsstævne nr. 100 værdig.

På den nærliggende folkeskole, Rosengårdsskolen, kan du bestille overnatning i klasselokaler. Hvis du hellere vil passe dig selv, kan der bestilles værelser på vandrehjem eller hoteller i nærheden af landsstævnet. Bestillingen af værelser er du dog selv ansvarlig for.

Hele landsstævnet koster 500 DKK, men indtil den 5. september kan du spare 100 DKK, hvis du tilmelder dig inden da. Så skynd dig at tilmelde dig! Du kan også nøjes med at købe mindre dele af landsstævnet, hvis du fx først kan komme lørdag. Se priserne og tilmeld dig landsstævnet på VU’s webshop.

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at stille dem til LSU-formand, Mikkel Kristiansen, på mikkelk@vu.dk, eller til næstformand, Henrik Kibæk, på kibaek1@hotmail.com eller tlf. 31 71 45 41.

Husk at tilmelde dig landsstævnets Facebookgruppe, så du løbende kan følge med i forberedelserne – og forberede dig selv på en festlig og politisk weekend!

Vi glæder os til at se dig i Odense til et uforglemmeligt landsstævne nummer 100!