Mini-LSK og kandidatpræsentation

VU Midt/Vest, som består af VU-foreninger i det midt- og vestjyske område, afholder Mini-LSK og kandidatpræsentation lørdag d. 31. juli fra kl. 13:00 i VU Hernings lokaler. Har du et konkret forslag (eller en holdning) til uddannelsespolitik, skattepolitik eller andet, er denne dag din mulighed for at skrive resolutioner til landsstævnet i september sammen med andre VU’ere fra Midt- og Vestjylland. Denne dags forsamling vil endvidere kunne anbefale resolutioner til landsstævnet.

Kort sagt er arrangementet i VU Herning en spændende chance for at formulere og diskutere politik med ligesindede VU’ere. Samtidig er dagen en god mulighed for at forberede sig til selve landsstævnet og få en idé om, hvad VU’s største begivenhed i grunden går ud på.

Desuden er kandidaterne til Forretningsudvalget og formandskabet blevet indbudt til at præsentere deres kandidatur. Du kan således her få et bedre indblik i, hvem du skal stemme på til landstævnet og få stillet alle de spørgsmål til kandidaterne, du måtte have.

Kontakt gerne undertegnede på tlf. 40571122, hvis du vil med – så arrangerer vi fællestransport til Herning. Tilmelding til arrangementet på Facebook.