Ministeriespillet 2014

Ministeriespillet

Tag med VU Viborg til VU’s Ministeriespillet 2014 d. 15.-17. august i Fredericia. Det bliver en spændende weekend med politik og socialt samvær.

Find arrangementet på Facebook her og køb det her for den lille sum af 200 kr. her.

Beskrivelse af kurset:

Der bydes op til politiske intriger, politisk nørderi og kampen om at være ægte liberal når VU’s Ministeriespil løber af stablen!

Denne gang skal vi alle være med i vores nye ministeriespil. 3 partier skal udarbejde et regeringsgrundlag ud fra nogle problemstillinger stillet af embedsværket, og du skal sørge for at dit partis politik bliver gennemført!

Kan vi i sidste ende enes som liberale eller bryder regeringen sammen?

Vi vil i starten af weekenden få besøg af dygtige oplægsholdere som vil give dig ekstra viden indenfor de forskellige ministerier, så dig og dit parti er klædt på til en hed politisk fight mod de andre partier. Så hvad end du brænder for sundheds-, udenrigs-, kultur-, finans-, eller beskæftigelsespolitik er der mulighed for at få gennemført netop din liberale politik.

Er du frisk på at prøve dine kræfter af med strategier, politiske færdigheder og kan du argumentere for/imod det du normalt står for – så er denne weekend oplagt for dig!

Så er det endnu engang tid til at pakke tasken, lægge fokusset et andet sted end vi plejer og komme sig efter sommerferien!

Hele showet kommer til at foregå d. 15.-17. august i Fredericia for kun 200 kr! Og desuden refunderer vi dine rejseudgifter (med wildcard) over 100 kr.
Ses vi?! Ja da!
Deltagermateriale og spilbeskrivelse sendes løbende.