Ny formand for VU Viborg

VU Viborgs bestyrelse
Dette indlæg er bragt i Viborg Stifts Folkeblad 14/1 – 2013.

På weekendens generalforsamling i Venstres Ungdom i Viborg valgte de fremmødte medlemmer en ny bestyrelse for foreningen. Til formandsposten blev Mathias Wingaa valgt. Til bestyrelsen valgte medlemmerne Isak Krab Koed, Jakob H. Harritz, Mark Daugaard, Kaare Elkjær, Claus Bitsch, Aleksander Koed, Morten Mellbak og Mads Knudsen.

Foreningens hidtidige formand, Isak Krab Koed, takkede af: ”Det er selvfølgelig med vemod, at jeg forlader formandsposten efter to gode år, men det er også med glæde. Med et nyt formandskab og en ny bestyrelse i ryggen får jeg endnu bedre vilkår i kampen for et liberalt Viborg som kandidat til byrådet for Venstre,” siger byrådskandidaten, der fortsætter i bestyrelsen.

Isak Krab Koed er 22 år og bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet, hvor han i dag læser teologi. Han har siden gymnasietiden på Viborg Katedralskole været aktiv i Venstres Ungdom og sidder i den daglige ledelse, Forretningsudvalget. Desuden beklæder han en række lokale Venstre-tillidsposter og sidder i bestyrelsen for Viborg Katedralskoles støtteforening, VK’s Venner.

Ny formand blev Mathias Wingaa, som er 17 år og går i 2.g på Viborg Gymnasium og HF. ”Jeg er glad for den tillid, medlemmerne har vist mig. Foran os ligger et år med mange udfordringer i både lands- og lokalpolitik, herunder især kommunalvalget, hvor vi støtter Isaks kandidatur til Viborg Byråd,” siger han.