Om

Venstres Ungdom i Viborg er VU’s lokalforening i Viborg Kommune. Vi er byens største og fedeste politiske forening, og vi har Danmarks bedste medlemspleje.

VU Viborg holder politiske møder, debataftener, gejstture, medlemshygge og ikke mindst vilde fester. Vi  er ikke enige om alting, men vi er liberale på forskellige niveauer. Læs mere om liberalismen og VU’s syn på en række politiske problemstillinger i Venstres Ungdoms principprogram.

Ud over principprogrammet består VU’s politiske holdninger af de resolutioner, der vedtages på landsmøderne – resolutioner, der er op til tre år gamle, er gældende, indtil de erstattes af nyere. Se vedtagne resolutioner fra 2010, 2011 og 2012. Imidlertid er der – som Lars Løkke Rasmussen også har sagt det om Venstre – højt til loftet og langt til døren i VU, så hvis blot du bekender dig til de grundlæggende liberale værdier, er du mere end velkommen.

Har du lyst at være med, kan du møde op til et af vores arrangementer og se, om dit hjerte banker for den liberale sag, eller du kan melde dig ind på VU’s hjemmeside.