SF’er: forlad Danske Bank

“SF’er til røde vælgere: tag pengene ud af Danske Bank.” En artikel med denne overskrift, der opfordrer SF’s vælgere til at tage deres penge ud af Danske Bank, som økonomisk støtter VK-regeringen, blev bragt i Politiken d. 31/8 – 2011.

Tænk, at SF tillader sig på det nærmeste at kommandere med deres vælgere! Netop en sådan overskrift giver mig kuldegysninger og gru i sinde. Det er sådan, jeg frygter min hverdag bliver under en rød regering: fuld med tvang og tydelige opfordringer til at lade staten bestemme, hvordan jeg skal leve.

Denne udvikling er desværre at genkende i diverse propagandataler fra yderst kedelige episoder fra historien. Episoder, de færreste danskere ønsker at genopleve. Men meningen med udtalelsen kan for mig ikke stå mere klart. En rød regering vil gøre forbud, mindre personlig frihed og mindre økonomisk råderum til danskernes hverdag. Jeg siger nej til røde lænker!