Skab et friere Danmark

Hvad skal frihedspakken indeholde?

Eftersom formandskabet desværre har måttet melde afbud, gennemføres arrangementet af interne kræfter. Til gengæld serveres lidt godt til ganen på formandskabets regning.

Hvordan skaber vi et friere Danmark? Dette spørgsmål er omdrejningspunkt for aftenens drøftelser, når Venstres Ungdoms formandskab, Morten Dahlin og Jens Husted, lægger vejen forbi Venstres Ungdom i Viborgs lokaler på St. Sct. Hans Gade 11A d. 21/5 – 2012 kl. 19:00.

Det borgerlige Danmark står efter valget i en ny situation. Efter en 10-årig periode med adgang til regeringskontorerne er de borgerlige partier nu i opposition. Det er en situation, der kalder på vedholdende og seriøs regeringskritik, men også på genopladning og forberedelse til det valg, der før eller siden kommer.

Som en del af denne forberedelse har Venstre bedt Venstres Ungdom om at give partiet indspark til en frihedspakke. En pakke fuld af lovgivning, der skal gøre det friere og lettere at være dansker i dagens Danmark. Morten Dahlin og Jens Husted er derfor taget på Danmarksturne for at spørge VU’ere fra hele landet, hvad lige præcis de synes skal være lov i fremtidens frie samfund.

Mød op og få indflydelse på Venstres politik!

Meld dig til på Facebook.