Sommercamp 2012: Den amerikanske valgkamp

Er du interesseret i den amerikanske præsidentvalgkamp? Går du med drømmen om at blive præsident, journalist eller lobbyist? Så er sommercampen noget for dig!

Årets sommercamp løber af stablen fra den 10. – 12. august 2012 på Gadsbølle på Fyn. Temaet er ”amerikansk præsidentvalgkamp”, hvor vi vil lære at føre amerikansk valgkamp efter princippet ”learning by doing” med alt hvad det indebærer af intriger, kampagner og interne magtkampe.

Her vil der gennemføres et spil, hvor man vil blive delt op i republikanere og demokrater, som hver har deres præsidentkandidat. Weekenden igennem vil der være partikongresser, vælgermøder, kampagner mm. Sommercampen besidder det bedste fra både amerikansk valgkamp og Morten Korch – højspændte politiske diskussioner og sommeridyl.

Kort sagt findes her udfordringer for enhver smag. Uanset om du er kreativ, organisatorisk, journalistisk eller politisk orienteret, er sommercampen noget for dig. Sommercampen kan købes på webshoppen. Sidste tilmeldingsfrist er den 3. august kl. 12.00!

Tilmeld dig på Facebook og køb kurset på webshoppen.