Sommerseminar 2012: EU, nationalisme og ulighed

Igen i år afholder Venstres Ungdom et sommerseminar fra d. 17.-19. juli på det lækre Vingsted Center i Vejle. Oplægsholdere vil starte diskussionerne, Politisk Udvalg vil sikre gode workshops, og I vil føle jer nødsaget til at kaste jer ud i den ene debat efter den anden, når 50 VU’ere skal undervises i og diskutere en lang række følsomme emner under temaer som EU, nationalisme og lighed. Selvfølgelig skal vi også både hygge og feste.

For kun 150 kr. bliver sommeren 2012 helt sikkert DIN sommer!

POLITISK INDHOLD
Arrangementet handler om politik, politik og mere politik, og emnerne er:

  • Kan nationalisme og liberalisme hænge sammen?
  • Kan ulighed være retfærdig i Danmark og på tværs af Europa?
  • Afhænger Danmarks fremtid af Grækenlands reformer?

Undervisningsformerne bliver eksterne og interne oplægsholdere, debat i plenum og i grupper, diskussioner og arbejdsopgaver i workshops.

VALUTA FOR PENGENE
Grundet fundraising bliver kurset eksklusivt, men billigt. For en sum af 150 kr. får hver deltager – ud over det politiske program – overnatning på pæne firemandsværelser, alle måltider fra aftensmad tirsdag til og med morgenmad torsdag, mulighed for benyttelse af alle faciliteter på Vingsted Centeret og selvfølgelig en lidt mere eksklusiv fest onsdag aften og bar til langt ud på natten.

SOCIALT – STILLETTER OG RUNDBOLD
Rent socialt er der mange muligheder – onsdag aften vil byde på en lidt mere formel fest, men tirsdag aften er der fri leg og fri adgang til de mange muligheder på Vingsted Centeret: Baren er åben, svømmehallen er åben til 21:00, der er indendørs og udendørs sportsbaner, hvor vi vil afholde en rundboldturnering, og du kan se de mange flere muligheder på Vingsted Centerets hjemmeside.

SKYND DIG IND PÅ WEBSHOPPEN
Der er et deltagermaksimum på 50 personer, så skynd dig at reservere en plads til årets billigste, men fedeste politiske sommerseminar. Seminaret kan allerede nu købes på webshoppen.

Der er ikke rejserefusion til kurset, så selv om det er billigdage med WildCard, kan man med fordel finde noget fælleskørsel. Alle spørgsmål kan henvendes til formand for Politisk Udvalg, Nanna Østergaard, på nanna@vu.dk  eller 28 18 86 19, eller formand for Kursusudvalget, Morten Ravn, på ravn@vu.dk eller 25 67 26 22. Vi glæder os til at se dig!