Støt os

Status
0/10.000 kroner

VU Viborg samler ind til at beholde foreningens lokaler på St. Sct. Hans Gade 11A i 2014. Giv et bidrag til den liberale sag!

Reg.nr. 9255  Kontonr. 0716813487

Venstres Ungdom i Viborg er en livlig forening med omtrent 60 unge liberale medlemmer. Foreningens formål er jævnfør vedtægternes §4 at “arbejde med og sprede oplysning om samfundsmæssige, kulturelle og internationale spørgsmål på grundlag af liberale ideer, samt i tilknytning hertil at søge indflydelse på samfundets udvikling.”

no images were found

Foreningen arrangerer debatmøder og sociale arrangementer og deltager endvidere i arrangementer og kampagner i Venstre-regi. Omdrejningspunktet for alle disse aktiviteter er VU Viborgs lokaler på St. Sct. Hansgade 11A. De attraktive og velbesøgte lokaler er stedet, hvor politikere fra alle dele af det politiske spektrum krydser klinger i debat; stedet, hvor Viborgs unge liberale samles til fest og fornøjelse og ikke mindst stedet, hvor kampagner, uddelingsaktioner og plakatophængning planlægges og organiseres.

Foreningens hjemsted beliggende tæt ved uddannelsesinstitutioner og byliv er altafgørende for VU Viborgs muligheder for at tiltrække unge liberale og sprede de liberale budskaber effektivt. Lokalerne er desværre ikke gratis, og som frivillig forening er der grænser for, hvor mange penge, vi har at gøre godt med. Oveni dette kommer udgifter til det kommende kommunalvalg. Derfor søger vi nu sponsorer, der kan være med til at sikre, at vi kan beholde vores lokaler i 2014.

no images were found

Som sponsor er du med til at sikre, at der fortsat er en stærk og aktiv VU-forening i Viborg midtby, der kan gøre opmærksom på liberale holdninger og bistå Venstre ved folketings-, kommunal- og regionsvalg.