Tak for støtten

På vegne af VU Viborg vil jeg gerne takke alle dem, der på den ene eller den anden måde har bidraget i valgkampen for at få Ib Bjerregaard valgt som borgmester og få Torben H. valgt ind i Viborg Byråd. Jeres støtte har gjort en positiv forskel, hvad enten I har spredt budskabet i jeres netværk, delt pjecer ud, hængt plakater op eller på anden måde bidraget. Jeres stemme har tillige været vigtig for at skabe fremgang til Venstre og et borgerligt flertal, hvilket klart lykkedes med 34 % til Venstre og 51,9 % til V,O og K.

Beklageligvis ødelagde Søren Pape Poulsen muligheden for at få en borgerlig borgmester, der vil føre borgerlig politik. Det er skuffende, især fordi den manøvre ikke kunne have ladet sig gøre uden Venstres mandatfremgang. Men S, SF g K havde hemmeligt lagt planen på forhånd, og Venstres blev holdt ude af realitetsforhandlingerne.

Det lykkedes desværre heller ikke at få valgt Torben H. ind i byrådet med 169 stemmer, hvilket må tages til efterretning. Det ligger dog fast, at Torben H. var den af de unge borgerlige kandidater, de fik det bedste resultat. I den anledning vil jeg gerne ønske den unge SF’er Signe Munk tillykke med hendes flotte resultat, der betyder, at hun kommer til at sidde i byrådet. Det er under alle omstændigheder godt, at de unge også får en repræsentant i Viborg Byråd.

Endnu engang mange tak for støtten.