VU Viborgs byrådskandidat på Facebook

Isak Krab Koeds Facebook-sideI midten af marts lancerede VU Viborgs kandidat til Viborg Byråd, Isak Krab Koed, en Facebook-side til sit kandidatur. Siden er blot et enkelt tiltag i en kampagne, der vil benytte sig af adskillige kommunikationskanaler. På kort tid har den allerede fået over 130 følgere.

”Der er hundredvis af måder at føre valgkamp på. Det klassiske vælgermøde, læserbrevet og plakatskoven i lygtepælene er ikke uden betydning, men de kan ikke stå alene. Som kandidat skal man møde folk der, hvor de er,” siger han.

Og fortsætter: ”Facebook er et naturligt kampagneredskab for en ung kandidat. Jeg bruger allerede Facebook til at holde kontakten med mine personlige bekendtskaber, så hvorfor ikke bruge det til at holde kontakten med Viborgs borgere? Siden skal selvfølgelig formidle mine budskaber, men jeg håber også, at folk vil se den som en mulighed for at henvende sig med spørgsmål og tage en rask diskussion, hvis jeg siger noget, de er uenige i.”

Facebook-siden opdateres jævnligt med nyheder om Isaks politiske budskaber og kampagneinitiativer. Besøg siden, klik ”synes godt om” og deltag i diskussionen.