VU Viborgs nye hjemmeside

Efter udnævnelsen som VU Viborgs IT-ansvarlig gik jeg straks igang med at designe en ny hjemmeside. Det foreløbige resultat af det arbejde ligger nu her på vuviborg.dk.

Imidlertid forestiller jeg mig ikke, at det slutter her. Derfor vil jeg gerne have jeres ideer til, hvilke funktioner hjemmesiden skal have, og om den eventuelt skal se anderledes ud? Jeg er ikke nogen guru: det bedste resultat opnås altid igennem den demokratiske og dialogiske proces.

Ligeledes modtager jeg hjertens gerne indhold til hjemmesiden, det være sig såvel forslag til udvidelse af hjemmesidens permanente indhold som indlæg og artikler af forskellig art. I må også meget gerne tippe mig om liberale arrangementer i lokalt og nationalt regi, I gerne vil have omtalt på hjemmesiden.

Kom frisk!