VU’s landsstævne 2009

Årets største begivenhed er uden tvivl landsstævnet. Her samles alle VU’ere fra hele landet ét sted for at vælge en ny ledelse og beslutte den fremtidige politik. Her føres de faste debatter om hvorvidt vi fx skal gå ind for fri hash – og her føres debatter om nye tilføjelser og ændringer i vores politik. I år er landsstævnets placering på Frederiksberg og afholdes d. 18.–20. september. Du skal helt sikkert opleve det!

Kampen er i år vigtigere end normalt for VU Viborg, da vi har hele to tidligere formænd, Joakim Bjerregaard og Nanna Østergaard, der begge opstiller til det vigtige forretningsudvalg! Din deltagelse er derfor også i år vigtigere end tidligere. Vi sørger for bustransport til Frederiksberg og tilbage igen.

Landsstævnet kan bestilles på VU’s webshop til prisen kr. 600,- Selvom dette umiddelbart kan lyde dyrt er dette langt billigere end den reelle pris. Du får bl.a., indkvartering og lækker mad både fredag, lørdag og søndag. Lørdag aften inviteres der til flot gallamiddag. Gå ind på VU’s webshop og meld dig til hele stævnet for kun 600 kr., eller sammensæt din egen pakke med en del af landsstævnet efter behov. Husk også at melde dig til på Facebook.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Tobias Frost frost@vu.dk eller 61 67 04 07, tidl. formand Nanna Østergaard på nanna@vu.dk eller 28 18 86 19. Du kan også kontakte formand for Landsstævneudvalget Martin Lünell for praktiske informationer i forhold til lokalitet på lunell@vu.dk