VU’s landsstævne 2010

no images were found

At være VU’er giver adgang til utallige gode og lærerige oplevelser. Nogle af de mest magiske øjeblikke opstår, når VU’ere fra hele landet samles til det årlige landsstævne. På landsstævnet fastlægges VU’s vedtægter og foreningens politik gennem principprogrammet og de talrige resolutionsforslag – og vi vælger den ledelse, der skal markere VU’s holdninger og drive foreningen i det kommende år.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen lægger naturligvis vejen forbi og taler til de delegerede VU’ere – og skulle man savne noget fest i denne beskrivelse, kan man glæde sig til de legendariske aftenfester (også i år er der gallafest lørdag aften!), der uden tvivl slår alle rekorder i 2010.

Stævnet afholdes i år 24.-26. september på jysk grund af VU Aalborg, så årets landsstævne er næsten så tæt på VU Viborg, som det kan lade sig gøre. Desværre foregår det først i september – men du kan allerede tilmelde dig landsstævnet på VU’s webshop. Det er uden tvivl sund fornuft: ikke nok med, at du så kan begynde at glæde dig med det samme, du sparer også 100 kr., hvis du melder dig til inden d. 1. juni 2010. Er du vaks, kan du altså få landsstævnet alt inklusive til kun kr. 450,-

Læs også om landsstævnet på VU’s hjemmeside og meld dig til på Facebook.