VU’s Sommerseminar

I år afholder Venstres Ungdom et sommerseminar fra d. 19.-21. juli på det lækre Vingsted Center i Vejle. De eksterne oplægsholdere vil starte diskussionerne, ordførerne vil sikre gode workshops, og I vil føle jer nødsaget til at kaste jer ud i den ene debat efter den anden, når 50 VU’ere skal undervises i og diskutere en lang række følsomme emner om EU, ligestilling og rettigheder. Og selvfølgelig skal vi også både hygge og feste. For kun 150 kr. bliver sommeren 2011 helt sikkert DIN sommer!

POLITISK INDHOLD
Arrangementet handler om politik, politik og mere politik, og emnerne er fordelt følgende:
Tirsdag d. 19. juli: Fremtidens EU – et liberalt frihedsprojekt eller en central stat under opsejling?
Onsdag d. 20. juli: Ligestilling– homoseksuelles rettigheder, kvindekvoter og prostitution
Torsdag d. 21. juli: Workshops inden for ovenstående emner
Undervisningsformerne bliver eksterne oplægsholdere, debat i plenum og grupper, diskussioner og arbejdsopgaver i workshops.

VALUTA FOR PENGENEVU's sommerseminar
Grundet fundraising bliver kurset eksklusivt, selvom det er billigt. For en sum af 150 kr. får hver deltager, udover det politiske program, overnatning på pæne firemandsværelser begge nætter, alle måltider fra aftensmad tirsdag til og med morgenmad torsdag, mulighed for benyttelse af alle faciliteter på Vingsted Centeret (se nedenfor), og så selvfølgelig en lidt mere eksklusiv fest onsdag aften med DJ og bar til langt ud på natten.

SOCIALT – STILLETTER OG RUNDBOLD
Rent socialt er der mange muligheder – onsdag aften vil, som skrevet være en lidt mere formel fest med festmiddag og DJ, men tirsdag aften er der fri leg blandt de mange muligheder på Vingsted Centeret: Baren er åben, svømmehallen er åben til 21.00, der er indendørs og udendørs sportsbaner, hvor vi vil afholde en rundboldturnering, og du kan se de mange flere muligheder på Vingsted Centerets hjemmeside.

SKYND DIG IND PÅ WEBSHOPPEN
Der er et deltagermaksimum på 50 personer, så skynd dig at reservere en plads til årets billigste, men fedeste politiske sommerseminar. Seminaret kan købes på webshoppen.

Der vil ikke være rejserefusion til kurset, så selvom det er billigdage med wildcard, kan man med fordel finde noget fælleskørsel. Alle spørgsmål kan henvendes Nanna Østergaard på nanna@vu.dk/28188619 eller Morten Ravn på morten@rydal-ravn.dk/25672622.

Bemærk, at der kan være ændringer til programmet og tidspunkter, da vi endnu ikke har et færdigt program.

Vi glæder os til at se dig!