VU’s Summer Camp 2009

Den 7. til 9. august 2009 afholder VU sin allerførste Summer Camp. Og du er som medlem af Venstres Ungdom selvfølgelig inviteret. Vil du gerne lære en masse andre VU’ere fra hele landet at kende – så er VU’s første Summer Camp helt sikkert noget for dig.

Med Summer Campen er der lagt op til en rigtig spændende og sjov weekend med masser af teamwork og sociale aktiviteter, der sætter dine grænser lidt på prøve og giver dig mulighed for at lære en masse andre VU’ere at kende. Programmet sætter nemlig også fokus på ideologidebatten. Derudover byder weekenden på masser af fritid, hvor der er rig lejlighed til at diskutere og feste med hinanden.

Campen afholdes på DSU’s kursuscenter, der har adressen Gadsbøllevej 100, 5292 Vissenbjerg på Fyn. Indtjekningen starter fredag den 7. august 2009 kl. 12.00, og arrangementet slutter søndag den 9. august kl. 14.30. Summer Campen er en rigtig god måde at sætte gang i VU-aktiviteterne på efter en god sommerferie.
Du er velkommen til at kontakte kursusudvalgsformand Marie Bjerre for yderligere spørgsmål på marie@vu.dk eller 22 61 36 29.

Læs mere om Summer Camp i Marie Bjerres artikel og tilmeld dig på VU’s webshop til den formidable pris af kr. 250,-. Prisen indeholder alle måltider og overnatning på værelse, og der gives rejserefusion for rejseudgifter over 100 kr. Deadline for sidste tilmelding er fredag den 31. juli 2009 kl. 12.00.

Smut da også ind på Facebook og meld dig til, mens du er i gang!